Over ons

Even voorstellen:

Ron Bults

MfN Familiemediator en Specialist Echtscheidingen

Echtscheidingsspecialist

Als gecertificeerd MfN Familiemediator houd ik mij al jaren bezig met het professioneel afwikkelen van echtscheidingen. Met behulp van een netwerk van  specialisten is geen echtscheiding te gecompliceerd. Er is altijd een passende oplossing te vinden.

Als echtscheidingsspecialist en als MfN Familiemediator gebruik ik mediation conform de MfN regels om tot een goede en professionele afwikkeling van jullie scheiding te komen. Met deze moderne scheidingsbemiddeling zorgen jullie er samen voor dat de gemaakte afspraken toekomstgericht en toekomstbestendig zijn. Het is dus mediation 2.0 met alleen een zorgvuldige en duurzame afwikkeling van jullie huwelijk tot doel.

Ook een ouderschapsplan wat voldoet aan jullie wensen en behoeften, en ook aan die van de kinderen, hoort bij deze aanpak. 
Scheiden van A tot Z. Van het eerste gesprek tot aan de juridische afwikkeling bij de rechtbank. Ook kan samen met een financieel adviseur afspraken worden gemaakt over de hypotheek zodat deze ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Een scheiding met behulp van een echtscheidingsspecialist verloopt vaak soepeler en sneller dan wanneer jullie voor een advocaat kiezen. Na afloop van de mediation hebben jullie de afspraken zelf gemaakt en hebben jullie zelf de regie over jullie scheiding gehouden. Het positieve gevolg is dat jullie de scheiding met een beter gevoel afsluiten dan wanneer jullie een juridisch gevecht zouden hebben gevoerd. Ook voor jullie kinderen is deze manier van scheiden veel prettiger dan wanneer zij geconfronteerd worden met geruzie en conflicten tussen hun ouders.

Mediation: beter voor de kinderen 

Mediation helpt bij het maken van goede afspraken over en voor de kinderen. Ouders scheiden niet en ook in de toekomst blijven jullie de ouders van jullie kinderen. Dus met elkaar contact houden over de kinderen is heel belangrijk. De opvoedtaken, de zorgverdeling en de kosten van de kinderen worden tijdens het bemiddelingstraject uitgebreid besproken. Het uitgangspunt van de afspraken zal altijd toekomstgericht en in het belang van de kinderen zijn.

Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Omdat jullie als ouders deze samen hebben gemaakt en tijdens de gesprekken het belang van jullie kinderen altijd voorop heeft gestaan, zal de uitvoering van de gemaakte afspraken in het ouderschapsplan een grote kans van slagen hebben. Dee kans op conflicten in de toekomst wordt hierdoor een stuk kleiner.

Dat kan dus met mediation! Op dit moment ben ik gecertificeerd mediator en familiemediator en heb ik mij gespecialiseerd in alle zaken die met een
scheiding te maken kunnen hebben.  Een echte scheidingsspecialist dus die je graag wil helpen bij alle facetten van een scheiding.

Ron Buls Scheidingsspecialist.